logo BBH

Brassband Hombeek

Box@Home
PlastiKCs Xpertvinum Tegola
Taille Unique Prosares - Professional Services and Resources Kantoor VKF
<<< naar overzicht berichten

Winst groep C Surventobrass en "Blazen met de buren" bij Brassband David Zwolle

Brassband Hombeek wint groep C tijdens Surventobrass (25 maart 2023)

Brassband Hombeek o.l.v. Stan Nieuwenhuis tijdens Surventobrass 2023
Brassband Hombeek o.l.v. Stan Nieuwenhuis tijdens Surventobrass 2023

Op zaterdag 25 maart, 's voormiddags, naar Surhuisterveen in het hoge noorden - we werden om 18 uur op het podium van Surventobrass verwacht voor onze eerste deelname aan deze entertainmentwedstrijd.

We citeren even onze dirigent Stan Nieuwenhuis:
"Niet de dertien in een dozijn brassbandwedstrijd, maar een wedstrijd waar je (daadwerkelijk) beoordeeld wordt op alle facetten van het optreden. Hier zetten we met Brassband Hombeek al jaren sterk op in en ik ben dan ook bijzonder trots te zien dat dat werk oplevert. Het is niet evident om in een zaal waar je nog nooit geweest bent een performance neer te zetten met changementen en andere extra's. Daarvoor is vertrouwen en ervaring nodig, dat kan je niet even snel oplossen op één of twee repetities! Ohja, niet het belangrijkste, maar wel heel leuk: we hebben gewonnen 🏆.

Brassband Hombeek werd winnaar in Groep C !
Bekijk de volledige uitslag hier, een aantal heel mooie foto's hier en tot slot de opname via YouTube hier.

De jurycommentaren lees je hier.

Blazen met de buren - concert met Brassband David Zwolle (26 maart 2023)

Op zondag 26 maart, op de terugweg naar België hadden we dan onze vrienden uit Zwolle bereid gevonden ons te ontvangen voor een concert samen, getiteld "Blazen met de buren".

Nadien werden de secties van beide bands gemengd en trokken we door de mooie stad Zwolle voor een door Brassband David georganiseerde speurtocht.
Erg leuk allemaal, waarvoor nog eens hartelijk dank!

affiche Blazen met de Buren - Zwolle
Poster Dubbelconcert met Brassband David Zwolle

gepubliceerd op: 28/3/2023

Sven Oostens Ceulemans-Dirix Colonne-Vaganee Battel 192 Crelan Dastech Spoelders Tiling Levelit Hoeve Ten Bossche Wim Moortgat Tuinwerken Bart Awept Renovatiewerken Brughuis Hollandse Mosselcentrale Yumeiho Belgium - specialist voor nek- en rugklachten Van Cauter Verschaeren-Mertens VGC Elec Lemca Marcel De Boek - Tuinwerken Squire Patton Boggs - Bart Vanderstraete