logo BBH

Brassband Hombeek

PlastiKCs DASTECH Wim Moortgat Tuinwerken Crelan
Taille Unique Prosares - Professional Services and Resources Kantoor VKF Marcel De Boek - Tuinwerken
<<< naar overzicht berichten

Bedankt Willy Poschet!

Na 27 jaar musiceren binnen Brassband Hombeek, heeft Willy Poschet beslist te stoppen als muzikant bij Brassband Hombeek. Hij speelde op 12 maart 2022 zijn laatste concert met ons.

Willy kwam bij de vereniging onder dirigent Michel Leveugle als solocornet. De laatste jaren was Willy vooral een belangrijke sterkhouder op de tweede cornetrij, waar hij met zijn vele jaren ervaring de nieuwe, jonge muzikanten met raad en daad hielp bij het muziek maken.

We zijn echter zeker dat hij nog zal komen luisteren, en ook van ‘aan de zijlijn’ zijn ex-collega’s met tips en tricks zal blijven helpen, want hij geeft de fakkel door aan z’n drie kleindochters die ook allen bij ons cornet spelen.

Bedankt voor alles, Willy!

gepubliceerd op: 13/3/2022

Sven Oostens Ceulemans-Dirix Colonne-Vaganee Spoelders Tiling Levelit Hoeve Ten Bossche Bart Awept Renovatiewerken Brughuis Hollandse Mosselcentrale Yumeiho Belgium - specialist voor nek- en rugklachten Van Cauter Verschaeren-Mertens VGC Elec Lemca Squire Patton Boggs - Bart Vanderstraete Bruultjeshoek Buurtkapper ADC Travel Elisabeth Hotel Mechelen