logo BBH

Brassband Hombeek

PlastiKCs DASTECH Wim Moortgat Tuinwerken Crelan
Taille Unique Prosares - Professional Services and Resources Kantoor VKF Marcel De Boek - Tuinwerken
<<< naar overzicht berichten

Mijn oma is kwijt... (20 oktober 2019)

Deze muziektheatervoorstelling neemt je mee in het verhaal van een oma die plots heel vreemd begint te doen. Haar kleindochter Lizzie probeert haar te begrijpen en wil haar heel graag helpen.

Het idee voor de samenwerking met Aline Goffin en Lies Van Gasse voor ‘Mijn oma is kwijt’ ontstond bij Stan Nieuwenhuis nadat hij met zijn muziektheatergezelschap Kopseer meer dan 70 voorstellingen in Vlaanderen speelde van de originele versie ‘Als Alles Kan, Kan Niets Kapot’. Hij bewerkte en componeerde nieuwe muziek voor brassband en nodigde naast Kopseer collega Aline Goffin ook nog illustrator Lies Van Gasse uit.

Peter Theunynck schreef de originele tekst en maakte er samen met Lies Van Gasse ook een voorleesboek van onder dezelfde titel ‘Mijn oma is kwijt...’ Dat boek is uitgegeven bij Wereldbibliotheek.

Wil je de voorstelling boeken? Contacteer Brassband Hombeek via info at brassbandhombeek punt be

Partituren voor brassband en zanger(es) zijn binnenkort beschikbaar via <a href="www.stannieuwenhuis.be" target="_blank"](www.stannieuwenhuis.be).

Meer foto’s via onze Facebookpagina.

gepubliceerd op: 21/10/2019

Sven Oostens Ceulemans-Dirix Colonne-Vaganee Spoelders Tiling Levelit Hoeve Ten Bossche Bart Awept Renovatiewerken Brughuis Hollandse Mosselcentrale Yumeiho Belgium - specialist voor nek- en rugklachten Van Cauter Verschaeren-Mertens VGC Elec Lemca Squire Patton Boggs - Bart Vanderstraete Bruultjeshoek Buurtkapper ADC Travel Elisabeth Hotel Mechelen