logo BBH

Brassband Hombeek

Box@Home
PlastiKCs Xpertvinum Tegola
Taille Unique Prosares - Professional Services and Resources Kantoor VKF
<<< naar overzicht berichten

Brassband Beetgumermolen kwam op bezoek (29 juni 2019)

Trouwe lezers met een goed geheugen zullen zich nog herinneren dat onze brassband enkele jaren geleden op bezoek ging naar Friesland op uitnodiging van deze band. Nu was het aan ons om het plezier terug te doen.

De Friese band was in Mechelen op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Op zaterdag beklommen ze o.m. de Sint-Romboutstoren en op zondagochtend bezochten ze de brouwerij Het Anker. Zondag rond de middag speelde de Beetgumerse band nog een concert op het binnenplein van brouwerij ‘t Anker.

Toch iets meer uitleg over het dubbelconcert dat Brassband Hombeek en Brassband Beetgumermolen samen gaven op zaterdagavond 29 juni in de kerk van Hombeek om 20 uur:

Brassband Hombeek stelde eigen solisten voor en de Beetgumerse brassband stond garant voor een licht verteerbaar programma. Als afsluiter speelden beide bands tezamen nog twee werken.

gepubliceerd op: 30/6/2019

Sven Oostens Ceulemans-Dirix Colonne-Vaganee Battel 192 Crelan Dastech Spoelders Tiling Levelit Hoeve Ten Bossche Wim Moortgat Tuinwerken Bart Awept Renovatiewerken Brughuis Hollandse Mosselcentrale Yumeiho Belgium - specialist voor nek- en rugklachten Van Cauter Verschaeren-Mertens VGC Elec Lemca Marcel De Boek - Tuinwerken Squire Patton Boggs - Bart Vanderstraete