logo BBH

Brassband Hombeek

Box@Home
PlastiKCs Xpertvinum Tegola
Taille Unique Prosares - Professional Services and Resources Kantoor VKF
<<< naar overzicht berichten

Concert met Gaetan La Mela (26 januari 2019)

Eind januari speelde Brassband Hombeek het jaarlijks concert – deze keer in de Stadsschouwburg.

Als muzikale gast had de brassband slagwerker Gaetan La Mela te gast.

Dirigent Stan Nieuwenhuis knutselde een zeer divers programma in elkaar, dat bol stond van de nieuwe werken en arrangementen.

De werken die onze brassband samen met Gaetan La Mela uitvoerde, waren speciaal voor ons concert bewerkt. Er was zelfs een wereldpremière geprogrammeerd: L’Explorateur, geschreven door onze dirigent zelf speciaal voor Gaetan en Brassband Hombeek. Dit werk werd intussen ook in een andere orkestratie (voor slagwerk, baritone sax en piano) opgenomen in Studio Toots op de VRT in het kader van Klara’s Fingerprint 2019 project.

Naast de werken met solist werd het programma verder verfraaid met enkele werken die Brassband Hombeek een rol deed spelen tijdens het Vlaams Open Brassband Kampioenschap 2018: Toccatina van Olivier Marquis (opdracht van Brassband Hombeek voor het VOBK 2018) en Embers van Tom Davoren (plichtwerk op het VOBK 2018).

Natuurlijk mochten ook een echt origineel werk voor brassband en een mars en een koraal niet ontbreken… en ook de fans van het iets lichtere werk waren we niet vergeten.

Brassband Hombeek wil langs deze weg graag alle aanwezigen, helpers en niet te vergeten sponsors danken voor hun bijdrage aan deze mooie avond !

gepubliceerd op: 27/1/2019

Sven Oostens Ceulemans-Dirix Colonne-Vaganee Battel 192 Crelan Dastech Spoelders Tiling Levelit Hoeve Ten Bossche Wim Moortgat Tuinwerken Bart Awept Renovatiewerken Brughuis Hollandse Mosselcentrale Yumeiho Belgium - specialist voor nek- en rugklachten Van Cauter Verschaeren-Mertens VGC Elec Lemca Marcel De Boek - Tuinwerken Squire Patton Boggs - Bart Vanderstraete