logo BBH

Brassband Hombeek

PlastiKCs DASTECH Wim Moortgat Tuinwerken Crelan
Taille Unique Prosares - Professional Services and Resources Kantoor VKF Marcel De Boek - Tuinwerken
<<< naar overzicht berichten

Bas was jarig! – Koperklets (20 november 2016)

Op zondag 20 oktober was het dan zover, onze tweede editie van Koperklets. Een leuk concert voor klein en groot! We zouden allemaal samen het verjaardagsfeestje van Bas vieren.

Vol enthousiasme kwamen alle kinderen aan op het verjaardagsfeestje. Vooraleer het echte feest begon kon iedereen een leuk feesthoedje maken, een mooie slinger versieren, er werden leuke (zotte) foto’s genomen en er was zelfs de mogelijkheid om eens op een echt instrument te blazen!

Tijdens het concert speelde de brassband enkele hele mooie stukken, terwijl Dave, de presentator, de kinderen voorbereidde op de aankomst van Bas… Maar na enkele rare voorvalletjes zoals de kuisman die onverwacht binnenkwam, een instrument dat niet meer speelde, een happy birthday-liedje dat helemaal niet zo happy klonk… bleek dat Bas een brief had geschreven dat hij niet meer jarig wou zijn in november omdat het dan te koud was. Vanaf nu zou hij in de zomer verjaren…

Wat moest er nu gebeuren met ons feest, moesten we het dan stopzetten?

Gelukkig had de presentator al snel een oplossing verzonnen en zouden we gewoon feest vieren met iedereen samen! Zo werd onze namiddag voortgezet met nog enkele mooie muziekwerken van de brassband. En zoals het hoort op een echt feestje konden alle kinderen achteraf nog genieten van een lekker stukje cake en een heerlijke kindercocktail. Kortom het werd een leuke namiddag vol muziekplezier.

gepubliceerd op: 21/11/2016

Sven Oostens Ceulemans-Dirix Colonne-Vaganee Spoelders Tiling Levelit Hoeve Ten Bossche Bart Awept Renovatiewerken Brughuis Hollandse Mosselcentrale Yumeiho Belgium - specialist voor nek- en rugklachten Van Cauter Verschaeren-Mertens VGC Elec Lemca Squire Patton Boggs - Bart Vanderstraete Bruultjeshoek Buurtkapper ADC Travel Elisabeth Hotel Mechelen