Dubbelconcert met Brassband St. Cecilia Leest op 13 november

Op 13 november trad onze brassband samen met Brassband St. Cecilia Leest op in de WIK Cultuurhal van Zemst-Laar. Het concert werd bijgewoond door een mooi aantal bezoekers, zo voor een zondagavond, waarvoor dank!

Brassband Hombeek bracht onder leiding van Stan Nieuwenhuis een programma met wat nieuwe muziek, met enkele hernemingen van werken onder meer uit ons optreden tijdens het Wereld Muziek Concours. Enkele eigen solisten stonden in de verf, waaronder Mare, Febe en Jutte Moortgat (foto) en ook Kurt Moortgat.

Solisten bij Brassband Hombeek

Brassband Leest (foto) gooide het onder leiding van Lode Violet over een andere boeg, en plaatsten de Britse componist Eric Ball in het centrum van hun programma. Kris Van Aken verzorgde een cornetsolo.

Brassband Leest
De affiche