Brassband Hombeek naar het WMC op 9 juli

Op 9 juli om 10.45 uur zal Brassband Hombeek onder lelding van Stan Nieuwenhuis deelnemen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade (Nederland) in derde afdeling brassband.

Onze brassband is al enkele maanden verwikkeld in een intensieve voorbereiding naar dit evenement toe, met tal van sectie(repetities) en studiedagen, om zo goed mogelijk voorbereid op het podium te kunnen verschijnen.

Op het programma:

  • Let there be light (Steven Ponsford)
  • Be thou my vision (Trad. bew. Andrew Wainwright)
  • Gammel Dans(k) (Dansk trad. bew. Frode Rydland)
  • Albinus Variations (Etienne Crausaz) – plichtwerk

Dit alles is goed voor een kleine dertig minuten muziek.

Busreis
Even praktisch: onze reisbus vertrekt op 9 juli om 6 uur aan ons lokaal in Hombeek. Supporters die willen meereizen: er is nog wat plaats op de bus, een mailtje naar info @ brassbandhombeek . be verzekert je van een plaats. De bus komt terug na de prijsuitreiking die pas ‘s avonds is voorzien. In de namiddag vindt de concertafdeling brassband plaats – check even wie daar zoal op het programma staat en je zult zien dat je je in de namiddag dus ook niet hoeft te vervelen.

Livestream
Het WMC biedt ook een livestream aan. Prijzen en info via https://page.inplayer.com/wmc/