Mosseldriedaagse 2020 werd een afhaalrestaurant

***UPDATE: bedankt aan alle klanten voor het vertrouwen***

U leest het goed: Brassband Hombeek zal in 2020 geen reguliere Mosseldriedaagse organiseren.

U weet uit de media ongetwijfeld ook dat er zich in de (amateur)cultuursector een ware financiële ramp aan het voltrekken is… Nu is Brassband Hombeek best een ‘gezonde’ vereniging, maar toch hebben we jaarlijks een hoop centjes nodig om onze werking te kunnen betalen. Kortom, het niet organiseren van de Mosseldriedaagse is geen optie.
We toveren ze om in een afhaalrestaurant.

U zult langs kunnen komen in ‘t Swaentje om uw bestelling, warm of koud, af te halen. Levering thuis, warm of koud, is ook mogelijk als u in Hombeek of niet ver daarbuiten woont.

Wilt u met uw kennissen die anders met u bij ons op mosselbezoek kwamen, een kleine mosselsouper bij u thuis organiseren? Indien u niet te ver af woont, kunt u warm afhalen – voor zij die wat meer afstand moeten overbruggen is koude afhaling dan alles wat u nodig hebt: eerst gezellig aperitieven en dan het eten klaar maken wanneer het u uitkomt !

Koude schotel blijft verkrijgbaar als vanouds, maar voor de steak moeten we verstek geven: we bieden in de plaats huisbereid stoofvlees en huisbereide vol-au-vent aan. Lekkere frietjes en de bijpassende cava of wijnen zijn ook bij ons verkrijgbaar. En als dessert een rijstpapje, huisbereid met verse melk van Hombeekse koeien !

Enkele zaken die u in het oog moet houden mocht u willen bestellen:

  • Bestellen voor 19 juli aub.
  • U kunt warm en koud tegelijk bestellen.
  • De gekozen dag staat vast, maar wij behouden ons het recht het uur te wijzigen, dit om aan de beperkingen van de keuken tegemoet te komen.
  • U krijgt een definitieve bevestiging op dinsdag 21 juli.

Bestel hier

Hopelijk bent u in de buurt op 24/25/26 juli en wil u ons ook op deze manier een financieel duwtje in de rug geven?

In ruil daarvoor beloven wij de gekende Brassband Hombeek-service, maar dan deze keer in een andere vorm.

Alvast dank!
Brassband Hombeek