Koperklets – mijn oma is kwijt… – trailer online!

foto koperklets 2019
Op 20 oktober 2019 deelde Brassband Hombeek het podium met zangeres Aline Goffin en illustrator Lies Van Gasse voor de voorstelling ‘Mijn oma is kwijt…’.Deze muziektheatervoorstelling neemt je mee in het verhaal van een oma die plots heel vreemd begint te doen. Haar kleindochter Lizzie probeert haar te begrijpen en wil haar heel graag helpen.

Het idee voor de samenwerking met Aline Goffin en Lies Van Gasse voor ‘Mijn oma is kwijt’ ontstond bij Stan Nieuwenhuis nadat hij met zijn muziektheatergezelschap Kopseer meer dan 70 voorstellingen in Vlaanderen speelde van de originele versie ‘Als Alles Kan, Kan Niets Kapot’. Hij bewerkte en componeerde nieuwe muziek voor brassband en nodigde naast Kopseer collega Aline Goffin ook nog illustrator Lies Van Gasse uit.

Peter Theunynck schreef de originele tekst en maakte er samen met Lies Van Gasse ook een voorleesboek van onder dezelfde titel ‘Mijn oma is kwijt…’ Dat boek is uitgegeven bij Wereldbibliotheek.

Wil je de voorstelling boeken? Contacteer Brassband Hombeek via info@brassbandhombeek.be

Partituren voor brassband en zanger(es) zijn binnenkort beschikbaar via www.stannieuwenhuis.be.

Meer foto’s via onze Facebookpagina (geen account nodig om te bekijken)

Dit was de affiche:

affiche mijn oma is kwijt