Dubbelconcert Brassband Hombeek en Brassband Schoonhoven B (NL) in Hombeek (19 maart)

DubbelconcertBBH-BBSB-2016_affiche-onlineOp zaterdag 19 maart speelt Brassband Hombeek een concert in zaal De Vrolijke Vrienden (Heike, Hombeek). Voor dit concert nodigen zij de Nederlanders van Brassband Schoonhoven B uit. Deze samenwerking vloeit voort uit een dubbelconcert dat Brassband Schoonhoven B enkele jaren geleden organiseerde en waar Brassband Hombeek te gast was.

Dit concert is een ideale gelegenheid om in eigen dorp (als u in Hombeek woont, tenminste) kennis te maken met de orkestvorm ‘brassband’. Natuurlijk speelt Brassband Hombeek al bijna twintig jaar in deze vorm (zonder saxofoons en met cornetten in plaats van trompetten – dat zijn de belangrijkste verschillen tegenover een fanfare), maar Brassband Hombeek speelt helemaal niet veel concerten in Hombeek zelf.

Een uitgelezen kans om niet één maar twee bands die hun beste entertainmentbeentje zullen voorzetten, aan het werk te zien. Brassband Hombeek staat onder leiding van Stan Nieuwenhuis; bij Brassband Schoonhoven B zwaait Robbert Vos het dirigeerstokje.

Tickets kosten slechts 5 euro, als u absoluut zeker wil zijn van een plaats volstaat een mail naar reserveren@brassbandhombeek.be en dan reserveren wij uw plaats in de zaal. Betalen kunt u de avond zelf.

Wees welkom!