Het Muziekkamp 2015 is weer voorbij !

Op vrijdagavond 2 oktober stonden een dertigtal muzikanten, leerlingen en begeleiders klaar aan ‘t Swaentje voor het vertrek richting Chirohuis Heibrand in Malle voor het muziekkamp. Daar aangekomen werden meteen de wandelschoenen aangetrokken voor een lampionnenwandeling. Eens vertrokken bleek er overal in het Malse bos nog licht te branden, tot we dan uiteindelijk toch ver genoeg afweken van de verlichte paden… En dan mocht er al eens een gilletje geslaakt worden.

Zaterdag werd vooral gevuld met repeteren voor ons concert Koperklets, een kwestie van de leerlingen extra goed voor te bereiden op de belangrijke rol die ze daar te spelen hadden. Ook kwam een mevrouw langs, genaamd Carola, en die bracht de deelnemers in contact met hun bij sommigen erg goed verborgen talenten tot vocale improvisatie. De ene kwam niet verder dan een potje giechelen, bij de andere ging al eens een deur open in het hoofd en werd de creativiteit aangescherpt. ‘s Avonds werden de deelnemers geanimeerd door stagiair-quizmasters Jasper en Kobe, een spelletje waarbij de sterksten hebben gewonnen natuurlijk.

Op zondag meer repetities, een balletje trappen hier en daar en ‘s avonds waren de meeste deelnemers dan toch op onbegrijpelijke wijze zeer vermoeid. Huiswaarts, want het was leuk!

Foto’s via onze Facebookpagina.