Aperitiefconcert op 19 oktober 2014

BBH-aperitiefconcert-2014-afficheDe maand september stond in het teken van repeteren voor ons aperitiefconcert dat zal plaatsvinden op 19 oktober om 11 uur in de stadsschouwburg. Voor de eerste keer een concert in eigen organisatie onder leiding van Stan Nieuwenhuis, toch nog altijd maar enkele maanden dirigent van Brassband Hombeek – een première als het ware.

Ook het jeugdorkest dat we net voor de zomervakantie oprichtten, zal enkele werkjes spelen tijdens dit concert.

Komaan, ouders, leden, sympathisanten en andere muziekminnende medemensen: de stadsschouwburg is niet zo ver weg en prachtig, in de foyer kunt u achteraf genieten van een door ons aangeboden glaasje bubbels, kaarten kosten in voorverkoop slechts 5 euro (verkrijgbaar bij de muzikanten of via reserveren@brassbandhombeek.be) én onze dirigent heeft beloofd een licht programma in elkaar te knutselen, zodat dat op zondagochtend niet al te zwaar op uw maag zal liggen…

Redenen genoeg – zo denken wij – om je op zondag 19 oktober zo tegen kwart voor elf naar de stadsschouwburg te reppen!