Resultaten provinciale solistenwedstrijden Vlamo

De voorbije twee weekends hebben enkele van onze leerlingen en muzikanten deelgenomen aan de provinciale solistenwedstrijden van Vlamo (de Vlaamse Amateurmuziekorganisatie).

We willen Jutte Moortgat, Emeline Vranken, Febe Moortgat, Jorre Beyltiens, Ferre Cottyn, Kobe Van Doren en Jens De Pauw langs deze weg hartelijk feliciteren voor hun behaalde resultaten en opgedane podiumervaring. Als solist spelen is nog heel wat anders dan de rangen van een brassband vervoegen… Dus: proficiat!

Een speciale vermelding gaat toch wel uit naar Ferre Cottyn en Jens De Pauw, die er beiden in slaagden kampioen in hun afdeling te worden.

Ferre haalde in eerste afdeling op xylofoon 93 % en mag op 27 april deelnemen aan de Finalewedstrijd voor solisten en kleine ensembles in het Leuvense Lemmensinstituut. Jens De Pauw werd ook kampioen, maar dan in superieure afdeling en op marimba met 92,50 %. Hij mag naar dezelfde finalewedstrijd op dezelfde datum.

Jens aan het werk op de solistenwedstrijd: