Concertweekend 22 en 23 september 2012

Op zaterdag 22 september zal Brassband Hombeek samen met St Cecilia Leest een dubbelconcert verzorgen in zaal ‘Sint-Cecilia’ (Dorpstraat 6, Leest). Het concert vangt aan om 20.00 uur, de deuren openen om half acht en de toegang kost je slechts vijf euro. De Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Leest staat onder leiding van Walter Van de Venne en Brassband Hombeek wordt dat weekend geleid door oud-muzikant en jonge muziekprofessional Stan Nieuwenhuis. Meer informatie via www.stcecilialeest.be

Op zondag 23 september verhuist Brassband Hombeek naar Zemst-Laar voor een concert ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de fanfare Willen is Kunnen tijdens hun jubileumweekend met optredens van bevriende verenigingen. Ook hier vervangt Stan Nieuwenhuis onze gewoonlijke dirigent Raf Van Looveren, die er wegens professionele verplichtingen niet bij kan zijn. U bent welkom om 19 uur voor het optreden van Brassband Hombeek, maar er is meer te beleven dat weekend: zie www.wik.be.