Kerstfeestje leerlingen Brassband Hombeek

Voor de 4de keer op rij ging ik naar het kerstfeestje van Brassband Hombeek. Karolien plande weeral een leuke verrassing voor de leerlingmuzikanten! Deze keer gingen we bowlen in Wima te Schelle.

We trokken gekke schoenen aan en verdeelden ons in groepjes. Ik speelde samen met Lore, Kirsten, Emeline, mijn zus Jutte en Stef. Ik heb één strike gegooid, maar voor de rest zat het me niet mee. Al een geluk waren er lekkere drankjes en chips! Na 2 uur bowlen gingen we even in het ballenbad en op het springkasteel. We hebben ook een zoektocht gedaan, we vonden een woord en mochten
een cadeautje kiezen!

Toen gingen we eten……….. ik smulde een hotdog en knapperige frietjes! De hamburger leek me ook wel lekker. Daarna mochten we nog een ijsje halen. Ik koos bananensmaak… MMM! Als iedereen zijn ijsje op was gingen we bijna vertrekken…

Karolien, wat doen we volgend jaar?

Febe Moortgat