Lenterestaurant 2011

Voor de vereniging staat al jaren begin maart in het teken van het Lenterestaurant. Heel wat mensen van de brassband brachten het weekend van 5-6 maart 2011 niet in de eerste voorzichtige zonnestralen door, maar zorgden ervoor dat de kas een beetje gezond blijft. Mensen die graag eten zijn over het algemeen aan het goede adres bij ons, dus vonden ze makkelijk de weg naar de Boomkensstraat voor een forel, varkenshaas of ossentong, waarvoor dank.

Dank aan alle helpers, zoals steeds bereid om wat vrije tijd op te offeren voor onze vereniging.

Wij kunnen ook al meegeven dat dit het laatste Lenterestaurant was, zoals we het kennen. Volgend jaar verplaatsen we onze voorjaarsactiviteit naar het najaar, meer bepaald naar 13-14 oktober 2012. In maart 2012 is er geen Lenterestaurant.