Concertnamiddag met Brassband Buizingen, Eynsford Concert Band (UK), Brassband Hombeek en Harmonieorkest Concordia Gooreind!

Affiche ConcertnamiddagNa een geslaagde concertreis naar het noorden van Nederland organiseert Brassband Hombeek in samenwerking met de drie andere orkesten uit de titel deze concertnamiddag in Merksem.

 

Brassband Buizingen staat onder leiding van dirigent Luc Vertommen en is tevens de huidige Belgisch kampioen brassband. Zij zullen hun titel verdedigen eind november; dit concert biedt de gelegenheid tot een sneak preview… Het Koninklijke Harmonie Concordia Gooreind is deelnemer nummer drie en staat onder leiding van dirigent Wouter Aerts. Als speciale gast die namiddag komt de Eynsford Concert Band uit Zuid-Engeland naar België afgezakt. De band bestaat sinds 1972, resideert in het kleine dorpje Eynsford en staat onder leiding van John Hutchins.