Brassband Hombeek met Sophie Binet-Budelot (1 feb)

Het volgende concert komt er ook alweer aan en wel op zaterdag 1 februari 2020. Die avond – een weekje later dan onze gewoonlijke datum – ontvangen we de Franse althoornsoliste Sophie Binet-Budelot (Besson artist / persoonlijke website) in de Mechelse stadsschouwburg.

Sophie werd geboren in 1991 in Dijon. Ze koos als eerste instrumenten piano en ‘Franse’ hoorn (die bv. in het symfonisch orkest wordt gebruikt). Enkele jaren later viel ze voor de klank van de althoorn, een instrument uit de familie van de saxhoorns ontwikkeld door Adolphe Sax.

In 2014 won Sophie de prijs voor de beste althoorn op de Europese wedstrijd voor jonge solisten in Perth, Schotland. In 2015 behaalde ze ook de derde plaats en de speciale publieksprijs op de Solistenwedstrijd in het kader van de Europese Brassbandkampioenschappen.

Haar eerste album “Adventure” kwam uit in november 2015, recent gevolgd door het nieuwste album: “Alive”. Op deze plaat staan enkele muziekwerken die ze zelf schreef en die speciaal voor dit concert werden bewerkt voor uitvoering met Brassband Hombeek.

Bij deze bent u hartelijk uitgenodigd voor dit mooie concert !

Joris Vergeyle verzorgt de presentatie en Stan Nieuwenhuis neemt de muzikale leiding op zich.

In voorverkoop kost een ticket 13 euro, te bekomen bij onze muzikanten, via info@brassbandhombeek.be of 0495 19 76 67.

Het concert bezoeken als VIP is ook mogelijk voor de ronde prijs van 30 euro. U wordt dan voor het concert voorzien van hapjes en drankjes én steekt onze brassband op deze manier extra een hart onder de riem – broodnodig in deze tijden van opdrogende subsidies…

Enkele voorsmaakjes: