Concert met Gaetan La Mela -26 januari 2019

>>> Koop je tickets / Buy your tickets <<<
VIP ticket? e-mail info@brassbandhombeek.be

In de reeks ‘Belgische solisten van wereldklasse’ hadden we begin 2018 cornettist Harmen Vanhoorne op bezoek. Voor 2019 besloten we dezelfde weg op te gaan: Belgisch én van wereldklasse. Wij stellen dan ook zeer graag aan u voor: slagwerker Gaetan La Mela.

klik voor een grote versie

Gaetan La Mela volgde opleidingen aan de Muziekacademie te Genk, nadien aan het Lemmensinstituut, met als resultaat het diploma Meester in de Muziek, een pedagogisch diploma en een specialisatie kamermuziek. Hij volgde masterclasses bij Rainer Seegers en Franz Schindlebeck (Berliner Philharmoniker). Gaetan is laureaat van diverse concours en ook ontving hij de Alcatel Encouragement Award. Hij behoort tot de vaste kern musici bij het HERMES-ensemble en is lid van Belgian Brass. Als freelance percussionist is hij aan de slag bij diverse orkesten, zoals het Orkest van de Vlaamse Opera, het Vlaams Symfonieorkest, het Orkest van de Koninklijke Muntschouwburg en het Vlaams Radio Orkest.

Dirigent Stan Nieuwenhuis knutselde voor u een zeer divers programma in elkaar, dat bol staat van de nieuwe werken en arrangementen. De werken die onze brassband met Gaetan La Mela zal uitvoeren, zijn speciaal voor ons concert bewerkt. Er is zelfs een wereldpremière geprogrammeerd. Brassband Hombeek wil daarnaast graag muziek die een rol heeft gespeeld tijdens het Vlaams Open Brassband Kampioenschap 2018, opnieuw voor het voetlicht brengen: Toccatina (opdracht van Brassband Hombeek voor het VOBK 2018) en Embers (plichtwerk op het VOBK 2018). Voor de liefhebbers van traditionele brassband hebben we muziek uit de zestiger jaren van onder het stof gehaald en natuurlijk mogen ook mars en koraal niet ontbreken. En euh… ook de fans van het iets lichtere werk zijn we niet vergeten, hoor…

De presentatie is in handen van Jan Van den Bosch.

Tickets kosten 13 euro in voorverkoop en 16 aan de kassa, kinderen jonger dan 12 mogen gratis binnen. U kunt ze kopen via onze ticketpagina of bij onze muzikanten. Per telefoon op 0495 19 76 67 is bestellen ook mogelijk.
U kunt het concert ook bijwonen als VIP, dit kost 30 euro per ticket. Voor details, graag een e-mail aan info@brassbandhombeek.be.


Hopelijk komt u talrijk opdagen in de Stadsschouwburg, Keizerstraat, Mechelen!