Koperklets Airlines Wereldreis – 15 oktober 2017 – 14 uur

Lieve opa,

Ik heb eindelijk de moed gevonden om in jouw voetsporen te treden en op wereldreis te vertrekken. Ik heb een ticket gekocht naar Amerika, een boottocht geboekt naar Peru en mijn koffer zit vol zonnecrème want ik heb gelezen dat de zon ALTIJD schijnt in Afrika.Ik vertrek op 15 oktober vanaf Zemst Airport naar mijn eerste bestemming. Spannend! Ik stuur wel een kaartje uit New York.

Groetjes, Vince

Kom naar het derde familieconcert van Brassband Hombeek op 15 oktober om 14 uur in De Melkerij in Zemst.

Vince zoekt nog wat avonturiers om hem bij te staan tijdens zijn grote wereldreis.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor zijn eerste vlucht. De gate in Zemst opent om 14 uur en wordt voorzien van pre-flight entertainment.

De vliegtickets kosten 8 euro (en 4 euro voor -14 jarigen), je kan ze kopen bij een crewlid van Koperklets Airlines of via mail naar info@brassbandhombeek.be.